Συχνές Ερωτήσεις

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Μπορείτε να πληρώσετε επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Αντικαταβολή ( για αγορές μόνο εντός Ελλάδας)

  • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

  • PayPal

Η Επιλογή Αντικαταβολής είναι απολύτως Δωρεάν.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω:

  • τηλεφώνου στο 211 7109 481 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 15:00)

  • e-mail στο info@kirakalo.com

ΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ;

Για τις αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα αποστέλλονται με κούριερ μέσω της Easy Mail Courier/Speedex.

Για τις αποστολές σε χώρες του εξωτερικού τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ

ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ;

Αποστολές στην Ελλάδα:

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 30€. Για κάτω των 30€ τα Έξοδα Αποστολής είναι 3,90€.

Χρόνος Παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές στο Εξωτερικό:

Οι αποστολές στο Εξωτερικό είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 150€. Για κάτω των 150€ τα Έξοδα Αποστολής είναι 9,90€.

Χρόνος Παράδοσης: εξαρτάται απο την ταχυδρομική υπηρεσία της κάθε χώρας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ;

Μπορείτε να δείτε την πορεία της παραγγελία σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και κάνοντας αναζήτηση το TRACKING NUMBER* της παραγγελίας σας εδώ

*Για να λάβετε το TRACKING NUMBER της Παραγγελίας σας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 211 7109 481 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 15:00) ή μέσω e-mail στο info@kirakalo.com.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ;

Ενημερωθείτε για την Πολιτική Επιστροφών εδώ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Στην περίπτωση που η παράδοση έχει καθυστερήσει παραπάνω από το διάστημα που ορίζεται, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@kirakalo.com ,  είτε μέσω τηλεφώνου στο 211 7109 481 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 15:00) και εμείς θα προχωρήσουμε στην επίλυση του προβλήματος.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ KIRAKALO.COM;

Για να λαμβάνετε ενημερώσεις και ειδικές εκπτώσεις μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram, Twitter και Pinterest καθώς επίσης μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter του Kirakalo.com.

Βρείτε την Φόρμα Εγγραφής εδώ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ?

Αποστολές στην Ελλάδα:

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 30€. Για κάτω των 30€ τα Έξοδα Αποστολής είναι 3,90€.

Αποστολές στο Εξωτερικό

Οι αποστολές στο Εξωτερικό είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 150€. Για κάτω των 150€ τα Έξοδα Αποστολής είναι 9,90€.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ;

Το Εκπτωτικό κουπόνι πρόκειται για ένα κωδικό που εφαρμόζεται κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της Παραγγελίας σας στο «Checkout» και λειτουργεί αυτόματα για συγκεκριμένες εκπτώσεις.

Οι κωδικοί δημοσιεύονται από εμάς στις σελίδες μας στα Social Media ή μέσω των Newsletter που αποστέλλουμε στους συνδρομητές μας. Κατά το διάστημα που ο κωδικός είναι ενεργός μπορείτε να τον εφαρμόσετε στο ανάλογο πεδίο κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ;

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Μπορείς να μας επισκεφθείς στα γραφεία μας στην Αγία Παρασκευή (Αγ. Θέκλας 5, Αγ. Παρασκευή, Αθήνα, 15343) αφού πρώτα κλείσεις ένα ραντεβού μαζί μας καλώντας το 211 7109481 (9.00-15.00). Θα πρέπει να μας καλέσεις 1-2 ημέρες πριν και να μας ενημερώσεις για τα ρούχα που θα ήθελες να δοκιμάσεις.