Αλλαγές - Επιστροφές

Γενικά

 • Η Επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσής του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση και να μην έχει υποστεί κανενός είδους φθορά, να μην έχει φορεθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια του.
 • Δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές και επιστροφές χρημάτων στα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία: ΚΑΛΣΟΝ, ΚΑΛΤΣΕΣ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ.
 • Σε κάθε περίπτωση μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ η Απόδειξη Αγοράς.
 • Σε περίπτωση Επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η κατάθεση του ποσού. (Τράπεζα, Όνομα Δικαιούχου, ΙΒΑΝ λογαριασμού).

Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί το προϊόν που αγοράσατε έχετε τις εξής επιλογές:

 • Επιστροφή και Αλλαγή με άλλο προϊόν.
 • Επιστροφή και Πίστωση του ποσού για μελλοντική παραγγελία.
 • Επιστροφή Χρημάτων.

Επιστροφή και Αλλαγή με άλλο Προϊόν

Βήματα:

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kirakalo.com ή στο 211 710 9481 (09:00-15:00) και πείτε μας τον αριθμό παραγγελίας σας και τον κωδικό του προϊόντος*** που επιθυμείτε να αλλάξετε. Στην συνέχεια πείτε μας τον κωδικό του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε να γίνει η αλλαγή.
 2. Ενημερώστε μας για τις ώρες/μέρες που σας βολεύουν για να έρθει ο courier να παραλάβει το δέμα προς Επιστροφή μέσω της υπηρεσίας Οργανωμένης Αλλαγής Προϊόντος*.
 3. Τοποθετήστε το επιστρεφόμενο προϊόν μαζί με την Απόδειξη Αγοράς του στην συσκευασία τους. Σιγουρευτείτε ότι το προϊόν είναι καλά συσκευασμένο για αποφυγή φθοράς**.
 4. Όταν καταφτάσει ο courier παραδώστε του το επιστρεφόμενο προϊόν.
 5. Με το που γίνει παραλαβή από εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση επιστροφής και αποστολής του νέου προϊόντος.

*Τι είναι η Οργανωμένη Αλλαγή?

Τώρα οι αλλαγές γίνονται εύκολα, χωρίς κανέναν απολύτως κόπο! 

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας ικανοποιεί, τα Kirakalo.com σας παρέχουν την υπηρεσία της Οργανωμένης Αλλαγής Προϊόντος.

Απλά επικοινωνείτε μαζί μας ενημερώνοντας μας για το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε και οργανώνουμε εμείς την διαδικασία αλλαγής του Δωρεάν, χωρίς καμία δικιά σας επιβάρυνση. 
Στην συνέχεια ο courier έρχεται στον χώρο σας για παραλαβή του δέματος προς επιστροφή και έπειτα σας στέλνουμε το νέο προϊόν με το οποίο επιθυμείτε να γίνει η αλλαγή.

Η υπηρεσία Οργανωμένης Αλλαγής Προϊόντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν επιβαρύνεστε με τα Έξοδα Αποστολής.

** Στα προϊόντα που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδος φθοράς θα γίνεται άρνηση Επιστροφής

*** Δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές στα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία: ΚΑΛΣΟΝ, ΚΑΛΤΣΕΣ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΜΑΓΙΟ.

Αλλαγή και Επιστροφή Χρημάτων/ Επιστροφή Χρημάτων

Βήματα:

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kirakalo.com ή στο 211 710 9481 και πείτε μας τον κωδικό του προϊόντος*** που επιθυμείτε να επιστρέψετε καθώς και τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή του.
 2. Τοποθετήστε το επιστρεφόμενο προϊόν μαζί με την Απόδειξη Αγοράς του μαζί με τον αριθμό ΙΒΑΝ και το όνομα δικαιούχου στην συσκευασία σας. Σιγουρευτείτε ότι το προϊόν είναι καλά συσκευασμένο για αποφυγή φθοράς*.
 3. Επιστρέφεται το προϊόν με courier της επιλογής σας στην διεύθυνση: Αγίας Θέκλας 5, Αγία Παρασκευή, 15343, Αθήνα. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
 4. Με το που γίνει παραλαβή από εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση επιστροφής και αποστολής του νέου προϊόντος. Τα χρήματα θα επιστέφονται στον λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

* Στα προϊόντα που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδος φθοράς θα γίνεται άρνηση Επιστροφής

*** Δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν επιστροφές χρημάτων στα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία: ΚΑΛΣΟΝ, ΚΑΛΤΣΕΣ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΜΑΓΙΟ.

Περιπτώσεις Ελαττωματικών/Φθαρμένων Προϊόντων

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχε υποστεί κάποια φθορά κατά την αποστολή του, τα kirakalo.com αναλαμβάνουν την αντικατάσταση/ επιστροφή χρηματικής αξίας του εντελώς Δωρεάν, αρκεί να έχουν αποσταλεί στο info@kirakalo.comφωτογραφίες του προϊόντος στις οποίες θα είναι εμφανής η φθορά του.